12 comments

  1. Helen: Men hallå! Inte förtjust i kostymdrama – hur är det möjligt ;-)?! Denna serie har säkerligen många förtjänster förutom överdådiga kostymer dock! Ha det fint du också!

  2. Åh, tack för tipset! Jag måste se den – jag älskar kostymfilm, vackra miljöer, bra skådespeleri och vackra miljöer! Nu är den ena kursens tentor rättade och jag ska ta mig ett skumbad innan det blir dags för sängen. I morgon kväll ska jag ta mig an nästa bunt tentor – tur att flickorna är lättsövda och maken iväg på konferens.

  3. Det låter som något för mig, det blir till att bänka sig framför tv:n, Helen Mirren är såå bra.

  4. Lo: Detta blir en riktig höjdare – det är jag övertygad om! Skumbad låter fint det. Jag önskar ganska ofta att vi hade ett badkar, men icke. Heja dig med alla tentorna. Slutspurt på terminen nu förstås. Kram

    Helena: Inte missa! Jag tror att detta är en riktig juvel. Helen Mirren är en riktig favorit. Jag har inte sett henne i rollen som den nuvarande drottningen, men det blir att hyra DVD någon kväll snart!

  5. Jeg så denne i romjulen, jättebra serie! Ps. Om du gillar Helen Mirren så har du sett The Queen. Hon er skrämmande lik Dronning Elisabeth. Vi tittade på den filmen i dag, jättebra … fikk nesten litt sympati med henne.

  6. Hej på dig du!Här har det hänt grejer sedan jag tittade in sist :)Vad spännande med ert samarbete, och vilken fin layout, med Isa-bilder och allt. Blir kul att följa vad som komma skall. Lycka till, och grattis!

  7. Åh jag är såå förtjust i kostymdraman och ska självklart se……. vänta nu lite här.. tisdag då har jag ju date med Justin Timberlake!! Ja… han får nog gå före :)//M

  8. Koselig: Ah, så du har sett filmen? Det låter mycket lovande! Helen Mirrens nya drottningtolkning står på listan över filmer som jag vill se – nu :-)!Sara: Hej på dig! Japp, här händer det grejer :-)! Tack för dina snälla ord!Minks: Så du låter Justin gå före – tja okej då ;-)! Du får spela in drottningen!Jessika: Jag tittar inte så mycket på televisionen, men detta – inte missa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.