12 comments

  1. Hej! Vilken snygg sida! Hittade din blogg av en slump när jag surfade runt en kväll. Faktiskt före reportaget i Mama. 🙂 En liten fråga: hur gör man för att lägga in foton så snyggt i bloggen? Eller är det kanske en yrkeshemlighet… :-)Hälsningar Cecilia

  2. Cecilia: Varmt välkommen hit och tack för dina ord! Det gör mig mycket glad! Att lägga in foton beror nog på vilket blogginstrument du använder dig av. Jag pillar mycket i Photoshop med mina bilder också. Lycka till!Cia: Precis – enkelt och myckt snyggt!

  3. Sonen har ett liknande svart ett , mitt gamla som han älskar och använt dagligen sen han hittat det i mina gömmor:)

  4. Hehe;) Jag frågada Maja vilken färg du valt och det förvånade mig inte ett dugg.Du är verkligen nyfiken gul:) De är helt ljuvliga de där armbanden.

  5. Vicke: Jag har precis upptäckt dessa armband, men ni i norr har närmare till dem antar jag ;-)! Jag förstår att din son tycker om sitt armband!Anneli: Haha! Är jag så förutsägbar? Gult är fint! Jag skulle iofs inte ha något emot att ha ett av varje och kombinera dem. Jättesnyggt det med, men lite svid i plånboken då :-)!Ljuvligt hemma: Jag sov med mitt armband i natt ;-)! Det är verkligen så fint!

  6. Det är så underbart fint, själv önskar jag mig det breda i rosa:)Kika gärna in hos mig och tyck till lite, helt ny på bloggfronten och kan behöva tips, råd, och synpunkter…..om du har tid vill säga.Så länge önskar jag dig en härlig dag med armbandet runt handleden:)

  7. Ååh.. gud vilket snygg armband!! jag själv har ett svart och jag vill ha flera olika färger. Vilken sida kan man beställa det ?!

  8. Petra och Lisa: Jag har beställt direkt från Maja Littmarck (www.littmarck.com) där all information finns om armbanden. Jag älskar mitt! Rekommenderas varmt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.