Tipsgodis i House & Garden

Amerikanska House & Garden har ett familjespecial i detta nummer.  Webbredaktörerna på tidskriften har sammanställt ett urval av barnrum, babyutrustning och leksaker. Väl värt att titta in på för tipsgodis – det vill säga mycket för ögat som kostar en del pengar, men en del bra idéer som kan överföras till en mer normal plånbok. Titta in!

Emmas Designblogg tipsar om Small Magazine. En nyhet för mig som verkar mycket titt- och läsvärd. Titta in där också!

(Bilder: House & Garden).

5 comments

  1. Emma: Haha! Jag antar att det beror på hur händig man är! Jag tycker också mycket om idén!

    Charlotte: Varmt välkommen hit! Vi kommer göra vårt bästa för att hålla fanan högt :-)!

  2. Bra tips, som vanligt! Barnrum är min inredningspassion! De är roligast att inreda och viktigast också, tycker jag. Sen att det kan bli lite för mycket av allt i en del amerikanska barnrum är ju helt klart – kul att titta på bilderna iallafall. Smaken är ju olika 🙂

  3. Annika: Visst är det roligt med barnrumsinredning! Much is more gäller i vissa rum – man får plocka godbitarna. Jag tycker kanske att vissa temarum blir lite väl genomförda i inredningen. Lite av varje är mer spännande, men smaken är som baken som sagt :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.