Sommar: Chokladdoppade jordgubbar

doppadejordgubbar.jpg

Detta måste Ni prova! Denna dessert är idealisk till sommarens lata dagar. En minimal insats i köket, men med maximal utdelning i smak. Doppa jordgubbar i smält vit choklad och sedan i kokos. Ställ in i kylen en stund för att svalna. Njut!

Jag hoppas att Ni alla har en fin helg! Själv känner jag mig som en ballong som luften har gått ur. Det blir lätt så när man arbetar mycket intensivt en period. Stressen klingar av, spänningarna släpper och kvar är en ynklig liten rest. Jag har dock gott hopp om snar återhämtning!

(Foto: Weronica – En mammas dag)

7 comments

  1. Det där ska jag verkligen prova! Vilken höjdare om man tycker om jordgubbar, tycker att cocos är smasken och älskar vit choklad:D

  2. Å ser jättegott ut. Kanske nått för picknickkorgen! Måset testa. Vad fint du/ni har gjort. Förstår att det suger musten ur en. Du får vila å vara lite extra lyxig med dig själv!

  3. Helen: Det låter som en perfekt kombination för din del med andra ord! Rekommenderas varmt!Annika: Testa! Supersmarrigt! Det är svårt att vila när man ändå har så pass roligt med det man gör – men jag försöker emellanåt ;-)!Nilla: Du måste prova – jättegott! Hoppas att du har en fin helg!

  4. Det låter som mums – mums och kommer garanterat att provas!Njut nu av ditt fantastiska arbete och ta ett skönt fotbad, kryp upp i fåtöljen med några goda chokladpraliner. Jag ska också vila efter en helg med 3-årskalas och en gigantisk bunt med snart färdigrättade hemtentor…

  5. Lo: Det är mums – lovar! Fotbad och praliner låter inte helt fel. Jag kanske skall praktisera det sedan. Din helg låter händelserik. Jag hoppas att tentorna är klara nu och att du har fått lite välbehövlig vila!Anki: Prova – garanterat en njutning för gommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.