12 comments

  1. Love it! Vi har en likadan samt en vit i storleken mindre och en grön högsmal variant som är perfekt att vispa grädden i.

  2. Jessika: Visst är de skålarna fantastiskt bra! Me too löve – haha!Mimo: Haha! Henrik älskar att vispa och blanda grejer, men rätt gissat – ananaspaj gillar han inte!Vildängel: Man tackar!

  3. Ha ha! Sådana röda skålar har vi med. Extra bra med gummikanten i botten när de små hjälper till i köket!

  4. Jisses, vad du måste vara bra på att laga goda saker – tänk om jag vore mer som dig!!! Min sambo har gett upp och nu ska han lära sig själv att göra goda saker….hmm…Jag får hålla mig till min sömnad!

  5. Alla: Man tackar och visst är skålarna helt perfekta!Linda: Haha! Skenet bedrar nog lite – jag är långtifrån någon bullmamma. Bloggandet har dock inspirerat mig att testa lite mera och våga lite mer i köket. Jag skulle väldigt gärna kunna sy. Jag funderar på att börja brodera igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.