Tre kärlekar

trekarlekar-copy.jpg

På fredag börjar SVT 1 reprisera Lars Molins släktkrönika Tre kärlekar. Jag såg om hela serien på DVD för några år sedan, men kan tänka mig att det kan vara en trevlig sommarföljetong nu igen. Detta är en av de bästa svenska serier som har producerats för televisionen. Skådespelarna gör ett fantastiskt arbete i mästerlig regi. Det är här som Samuel Fröler är som bäst – inte i Skärgårdsdoktorn! Sällan har generationers och samhällets brytpunkter skildras så fint som här. Lika bra nu som 1989. Missa inte!

7 comments

  1. Åh hjälp, gick serien 1989 första gången! Den är alldeles underbar – mästerlig regi, mästerligt skådespeleri och välgjorda miljöer.

  2. Lo: Ja, 1989 var det och jag följde serien slaviskt på TV. Jag undrar om den inte har repriserats någon gång efter det också. Men den håller än som sagt. Hög klass rakt genom!Christina: Du får titta istället :-)!Jess: Ja, nu är det dags igen. Jag gillar den mycket!Helen: Boka :-)! Det är en fantastisk serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.