Tidsfördriv

postkort-copy.jpg

Det vankas regn även på sommaren ibland som bekant. Då är det inte helt fel att ha ett litet pyssellager att ta fram till barn med spring i benen.  Anna har en stark passion för att klippa, klistra, stämpla och tillverka egna kort. Posten vill att vi skall “säga det med ett scrapcard” i sommar. Passa på att ta med ett litet förråd när Ni är på närmsta postutlämningsställe.  Det finns ställ med såväl klistermärken som vykort att förese sig med alldeles gratis. Garanterad succé för pysselbarn!

(Eget foto av Postens vykort och klistermärken)

8 comments

  1. Vilket bra tips! Jag ska snarast dit och förse mig. Precis som din dotter har jag en stark passion för att klippa, klistra och stämpla – det har liksom aldrig gått över 🙂 Men jag lovar; sonen ska få vara med på ett hörn 🙂

  2. Lo: Anna är en riktig pysslare. Hon leker inte så mycket med andra leksaker, utan det är pyssel, måleri och skrivande som gäller. Dessa klistermärken roade henne i dag!Annika: Passa på – gratis är gott :-)! Haha! Du får ta ett gäng klistermärken så att det räcker till er båda!

  3. Tackar för tipset. Jag har också en pysseltokig dotter. Ska göra ett besök på “posten” (=videobutiken) i morgon och förse mig.Hittade till Astridmammans blogg för någon månad sedan och har blivit fast, ska bli väldigt roligt att få följa din blogg också. Ni är så duktiga och beroendeframkallande 😉

  4. Thea: Varsågod!Jeanette: Gratis är gott som sagt :-)! Vad roligt att du tycker om sidan! Det gör mig mycket bra. Ett beroende av En mammas dag tycker jag låter alldeles sunt ;-)!

  5. Men åh! Förresten, finns posten?! Undrar just om vårt postutlämningsställe kan ha sånt där… Men ett mycket bra tips då man är en pysselmamma med alltid pysselredo barn!

  6. Mamma P: Det finns ställ lite varstans där man kan hämta paket och köpa frimärken. Hoppas att du hittar dem. Vi har redan avverkat några ark här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.