4 juli: Gult, ugglor och klassiker

inspirationsblad3-copy.jpg

Jag tänker mycket gult fortfarande. Gult känns somrigt, glatt och ger accent till en i övrigt neutral omgivning.  Jag gillar!

*Svenska barnklädesmärket Shampoodle lanserar sin collageoverall i gulaste gult – nu även i lite större storlekar. En riktig färginjektion!*Min vackra dalahäst av Elin Tidbeck pryder sin plats i fönstersmygen och gör mig glad varje dag. Nu finns det några nya pållar hos Cosas med ett gult täcke. Dagens vackra ting!*Jag är inte så mycket för söta saker, men däremot för vackra saker. Flaskan med Flädersaft från Lagerhaus tillhör den senare kategorin. En fint designad etikett och en oemåtståndlig flaska får mig på fall.*Äntligen stod prästen i predikstolen. En klassiker i pockethögen är ett måste på sommaren. Det räckte med de välbekanta orden för att jag skulle vara fast i Gösta Berlings saga. Ett extra plus för det fina omslaget!*Ugglorna invaderar Åhléns och jag tycker att det är ett år för sent. Förra hösten hoade ugglorna som trendpippin numero ett. Nu ekar det lite tomt bland alla ugglekuddar, anteckningsböcker, tapeter och annat. Vad tycker Ni? En ugglekudde till soffan kanske? Trender kommer och går och ugglan består? Jag är tveksam denna gång. Ho ho???

I går kväll beställde jag papperskopior på digitalbilder. Sent skall man vakna till! Datorn tickar på nu igen. Förhoppningsvis var det damm i maskineriet. Den som lever får se!

8 comments

  1. Pressa lite lime i något överdoserad flädersaft och det blir lika friskt som flaskan är snygg. Kollaget var underbart. Älskar collegeoverallen.

  2. Jag SKA ha en flaskaflädersaft punkt slut! Annars är jag inte lika gultokig som du 😉 men en stycke gul tunika är inköpt på MQ till Rhodos heta stranddagar!//M

  3. Sänder en hälsning från Indien/Bangalore där jag sitter på ett hotellrum och bloggar. Här är otroligt färggrannt med alla underbara saris, det är synd att vi vuxna inte klär oss i lika mycket färg som de gör här för visst är det fint!Kossorna här hälsar också!

  4. Jag är också gultokig, började kärleken förra hösten! Ugglor är en favorit också, men jag gillar Småfolks retro ugglor bättre… Ha en bra kväll!

  5. Idépappan: Man tackar för limetipset! Allt för estetiken ;-)!Minks: Och här saknas Lagerhaus! Jag lär få klara mig utan fläderflaskan och det känns hårt :-)! Ett stycke gul tunika låter finemang det – Rhodos låter snäppet bättre!Linda: Sicken semester! Jag hoppas att ni har det riktigt trevligt. Hälsa tillbaka till kossorna – haha! Jag kan tänka mig att det är fullt med textilinspiration där.Nilla: Dessa klippboksblad är himla roliga att göra! Kul att det uppskattas!Mimmi: Jag har haft en utvecklad böjelse för gult sedan vintern 2006 typ ;-)! Visst är det en härlig färg! Ugglekudden tror jag dock att jag hoppar. Jag håller med om att retrougglorna på barnkläderna känns piggare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.