Det ljuva huslivet

Vi lever det ljuva huslivet i mitt barndomshem. Morfar och mormor är på Gotland. Vi njuter av att ha tillgång till en stor diskmaskin. Tänk att det går att ställa in grytor. Happy life! Regnet smattrar på taket, men när man sitter i ett inglasat uterum känns det ändå helt okej. Åh, jag vill ha ett hus! I september är det två år sedan vi betalade handpenning på ett hus i ett nyprojekterat område. Sedan dess har det harvat överlaganden. Huset finns där, men ändå inte. Till hösten får förhoppningen om att huset ändå kommer att byggas, samsas med Hemnetscanning igen. Åh, detta Hemnet! Jag är motsatsen till de så populära husknarkarna. Jag vill bara ha ett hus!

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

10 comments

  1. Nilla: Japp, nu är der deras tur :-)! Huset har blivit lite av vårt sorgebarn. Det är bara att hoppas att det blir Happy end så småningom! Trevlig helg! Kram

  2. Hej!Hoppas det löser sig med för er del. Det är underbart med eget hus, om än ett radhus vilket det ju blev för oss!Har inte varit aktiv på min blogg på läääänge men ska försöka hitta tillbaka till bloggandet igen, på en ny blogg denna gång.Uppskattar din blogg väldigt mycket, alltid intressant och inspirerande att kika in här!Trevlig helg!

  3. Hej Weronica!Ett kul sätt är att visualisera kring hur ni vill att ert hus ska se ut. Klipp ut bilder och texter och gör en önskekarta!Just nu har jag en pool i trädgården, ny bil och ny soffa (första på typ 15 år som vi köpt). Nästan stresspanik i homemakeoverns tid!Men positiv visualisering funkar. Och tar bort tankar på vad man inte har.Livetkan varamagiskt! Lycka till

  4. Oj, hur kan det ta sån lång tid? Eller är det vid R strand, där har det ju dröjt väääldigt länge? Det är iallafall jätteroligt att bygga nytt, vi är jättenöjda :)! KRAM

  5. Anna: Tack! Vad roligt att du är igång och bloggar igen. Jag skall genast kika in!Camilla: Smart där med pool och allt :-)! Jag kör ofta med tänkta inredningskartor. Roligt pill, det håller jag med om! Det som känns lite bistert i denna histora är att det hela tiden drar ut på tiden så mycket! Livet är ju magiskt också! Tack för dina ord!Charlotte: Kul att vara tillbaka! Och att min blogg är feelgood känns mycket bra. Det är precis det som är meningen :-)!Mimmi: Hu ja, det är en utdragen historia! Kul att ni trivs i ert hus. Det syns på din blogg! KramAnneli: Håhå, då säger vi så ;-)! Kram

  6. […] Vårt husprojekt har länge liknat neverending story. Nu är det två år sedan vi tecknade oss på tomten. Området har ritats om några gånger. Överklaganden har harvats i diverse instanser. Nu är det väntan på Miljödomstolens utslag. De förväntas säga att det inte finns någon grund för anspråken i överklagan. Deras besked skulle komma efter semestrarna enligt mäklarna. Nu var budet att utslaget kommer om ungefär två månader. Det skall göras utredningar. Det skall skrivas papper. Det skall fattas formella beslut. Allt tar – TID. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.