Regndans

regnkappa-copy.jpg

Annas glädje visste inga gränser när det uppenbarade sig en Hello Kitty regnkappa på H&M. Veckopengen hade redan spenderats på ett läppglans, men här vankades det grejer! Med lite mild övertalning (och en Kittyscharf) lyckades jag förmå henne att ta av sig regnkappan eftersom solen faktiskt är med oss i dag. Så nu är det regn tack för hela slanten för Anna. Mamma, tror du att det blir regn i morgon så att jag kan ha regnkappan? En sak är säker, mer regn lär det bli. Här finns det i alla fall någon som blir glad då!

6 comments

  1. Mycket söt! Förstår hennes regnönskan, men jag hoppas på några fina dagar innan det är dags för jobb igen.

  2. Att ha det gott, Nilla och Helena: Gärna betydligt mer sol tack! Jag tror inte att dottern tvekar inför användning ändå 😉

  3. Oj så söt! Ibland önskar jag mig en liten dotter till som jag kunde ha som “docka” under några år:) Hanna o Klara är ju så stora nu så där får man enbart komma med smakråd om man har tur ;(

  4. Jessika: Här är det Anna som är docka alldeles själv. Jag vill köpa bruna snygga kläder, men icke då. Aldrig i livet, mamma! Det är inte ens tal om smakråd här om man säger så 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.