Arbete

kontor-copy.jpg

Det finns klara nackdelar med att ha en make som arbetar mycket. Det finns även uppenbara fördelar –  exempelvis ett stort kontor med ett ledigt rum som till hösten skall bli mitt! Det är inte enkelt att hitta balansen mellan arbete och fri tid när datorn står mitt i vardagsrummet. Tanken att komma bort till ett eget kontor på dagarna lockar, liksom mer gränser i livet.

Ovan syns rummet som det ser ut nu. Vi har faktiskt bott ett år i det storslagna jugendpalatset. Man kan se vår dåvarande balkong från mitt blivande kontor. Inredaren i mig tickar i gång direkt förstås. Det finns klar potential. Det är högt i tak, fina snickerier och en pampig kakelugn (endast till ögonfägnad). De vackra glasfönstren finns i trapphuset. Klippboksark kommer hur jag tänker kring inredningen. Så vad tror Ni? Kan det slutligen bli en Working Mum av mig också? Det verkar faktiskt lovande nu!

13 comments

  1. Det finns förutsättningar till ett mycket fint kontor 🙂 Du kommer säkert att hitta inspiration i den fina miljön, hoppas du får trevliga arbetskamrater oxå 🙂 eller ingår det inte sådana….

  2. Vilken fin miljö! Annat än mitt trista 70-talskontor med heltäckningsmatta…Här kommer du att skapa inspirerande inlägg för oss alla att beskåda!

  3. Klart det blir en working mum av dig! Kontoret ser ut som en våt dröm för en som älskar att inreda. Hoppas att vi kommer att få se massor av bilder när du är klar!

  4. Anna: Vi får hoppas att det blir så! Det kan bli riktigt bra tror jag!Vicke: Ja, det finns potential helt klart!Sara: Hoppas det ja!AnnaKarin: Working mum är lite på g känner jag :-)! Bilder kommer. I dag har jag vittrat källarförråden på grejer till kontoret!Anneli: Tack! Bilder kommer säkerligen!

  5. Det ser helt fantastiskt ut! Vilken stil har du tänkt dig? Skall du bygga vidare på jugend så har du en strålande höst framför dig. Kolla in ena temat på Formex som är just jugend. Själv skulle jag ha målat helvitt och kombinerat med tex mustigare färger på textilier, möbler och gardiner.Jag skall snart lägga ut bilder på vårt kontor också:-)

  6. Charlotte: Det blir inredning light denna gång. Väggarna får jag ha som de är och jag får även använda en del av kontorsprylarna som redan står där. Det blir gult och blått i klassisk tappning. Det kommer lite inspirationsblad hur jag tänker mig det hela. Åh, kul att se ert kontor!

  7. Hej igenJag råkade ange fel mejladress när jag skrev in till dig sist. Det är inte rättvist så nu har jag rättat till det.Ha ett innehållsrikt liv nuC´est pas l´argent qui fait la bonheur ma cher.Uranus

Leave a Reply

Your email address will not be published.