Utvalt: Animal Friends av Karin Mannerstål

barnbestickgense-copy.jpg

Gense presenterar sina nya barnbestick Animal Friends på branschmässan Formland i Danmark. Det är välbekanta Karin Mannerstål som står bakom designen med djuren. Besticken är tänkta för barn mellan ett till fyra år. Blir det roligare att äta med djur? Kanske! En sak är säker. Gense har fått till en riktigt tilltalande produktbild!

4 comments

  1. Lustigt – var precis på Genses fabriksbod och frågade då om barnbestik eftersom de som fanns inte kändes så roliga, men personalen där hade inte en aning om något nytt på gång.Klar kandidat när nya lilla syskonbarnet snart dyker upp./alacs

  2. Söta. Jag gillar speciellt “påpetaren” som inte var så lätta att hitta när mina kottar var små. Käck lite uppfinning som min mamma introducerade för mig när jag själv blev mamma 1995, fanns i allas hem på 70-talet tydligen 🙂

  3. AnnaKarin: Visst är de charmiga! En utmärkt present till liten kille!Alacs: Där ser man! Det är ju premiär för besticken nu, så de kanske inte är uppdaterade på det allra senaste. Det är nog bara att hålla utkik framåt hösten!Jessika: Vi har inte haft någon sådan, men det verkar onekligen smart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.