Lästips

bloggosfaren.jpg

Det rullar ännu en utmaning i bloggosfären som handlar om att lista sina fyra favoritbloggar. Jodå, jag har svarat på några utmaningar i den genren tidigare, men nu har det gått lite väl många tåg. Jag tycker att utmaningar är roligt. Det är skoj med fotoutmaningar, lite listor och annat som utmanar kreativiteten. Dessa favoritlistor börjar dock bli lite väl mycket av bloggosfären som speglar sig i sin egen förträfflighet. Det är tämligen snålt med länkningar annars kan jag tycka, men favorittågen går ändå. Det är alltid roligt att få tips om nya läsvärda bloggar, men det är inte alltid listorna når fram dit. Utmaning eller ej –  jag tipsar er gärna om några nya läsvärda bloggar. Det är bloggare som delvis har blivit inspirerade av mig att börja skriva. Det tycker jag är mycket roligt! Favoritutmaningar får bero för min del i fortsättningen, men lästips ger jag gärna ändå.

*Carolines Min inspiration handlar om det som förgyller vardagen för en småbarnsmamma.*Anna Radhusmamma om inredning och andra ytligheter i kombination med djupare funderingar om livet.* Annas Min resa om barn, böcker och berättelser ur livet

Sedan finns mina svenska favoriter i marginalen under länkar!

(Bild: Narkissos vid källan ur Nordisk Familjebok )

3 comments

  1. Precis som du skrev kände jag med inför denna utmaning, som jag också svarat på några ggr tidigare. Funderade på om jag skulle göra den, eller hoppa över, men det blev så att jag gjorde den iaf.Vora kul med nån ny sorts utmaning som inte har förekommit tidigare, lite annorlunda.Ha det gott!

  2. Thea: Man gör ju naturligtvis precis som man själv vill. Utmaningar är roliga, men det är nog dags för något nytt nu som sagt! Hoppas att även du har det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.