Nytt till necessären

accessora-copy.jpg

Passa på att fylla upp necessären när en av de stora nätbutikerna som säljer skön mammalyx – Accessora – firar två år. Till och med den 2 september shoppar man med fri frakt och rabatt på utvalda varor. Jag klickade bland annat hem produkter från Balm Balm. Jag är mycket nyfiken på deras 100 % ekologiska läppbalsam som doftar av ros och pelargon (!) I takt med isande vindar blir läpparna torrare och det skall bli spännande att testa denna prisbelönta multiprodukt.

Necessärerna kommer från Ceannis nya höstkollektion. Det skimrar och blänker ordentligt där!

signature

8 comments

  1. Miss lean: Åh, den burken var mumma för en förpackningsnörd som mig! Tack för tipset!Nadina: Ja, Accessora lyckas ofta med sitt sortiment tycker jag. De har mycket klickvänligt!Lo: Ja, de har mycket fint! Det skall bli spännande att se hela kollektionen sedan. Det som ligger ute nu var mycket guld och silverJessika: Varsegod! Låt det storma ;-)!

  2. Har precis själv fyllt necessären med allt möjligt skönt för mammakroppen! När jag ska cykla till och från jobbet (1,6 mil) måste man ju duscha av sig efteråt. Tack för tips!

  3. Klick, klick! Jag hakade på och beställde en del jag med. Här blåser friska vindar så lite mjukgörande balm kan vara bra att ha!

  4. Camilla: Då får du en ordentlig genomkörare varje dag – speciellt med dessa vindar! Anna: Ja, nu blåser det ordentligt. Det var bra kyligt på min runda i morse. Jag måste nog införskaffa vantar och lite annat kul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *