Äntligen

Äntligen är det dags! I kväll är det sändningsstart för de sista nio avsnitten av Sopranos. Att följa en serie på söndagskvällar är en trevlig vana. Det blir ett avslut på helgen med tilltugg av överblivna scones från frukosten. Föremålen har växlat genom åren. Klassiska Bullen var förstås given på sin tid, liksom Cosby före långa Sportspegeln. Nu blir det amerikansk maffia för hela slanten med familjefadern Tony. Missa inte!

Psst: Fem Myror börjar repriseras på Bolibompa i dag också!

3 comments

  1. Ahh, vi hade en till gemensam favorit 🙂 Jag kommer att sitta bänkad, har längtat efter sista säsongen, och har hållit mig från att tjuvkika i ngn box…

  2. Helena: Ack, vilken god smak du har ;-)! Nej, inga tjuvkikningar här. Här skall det bli ett avsnitt i veckan till slutet! Linnéa: Aha! Sopranos är en av mina favoriter genom tiderna, så jag förstår din andra hälft!

Leave a Reply

Your email address will not be published.