Blått och grönt

biocollage-copy.jpg

I kväll blev det inget besök på biografen för min del. Det är annars hög tid att gå på bio oftare. Jag går gärna ensam – ljuvt lyxigt! Jag skulle gärna bära en outfit i denna färgskala. Blått, svart och grönt blir höstigt skönt.

Kjol: En svart kjol i en bra modell är ett måste i basgarderoben. Jag har inte hittat min ultimata variant ännu. Denna kjol kommer från H&M.Tröja: En v-ringad tröja fungerar även den i många olika sammanhang. Denna jumper finns att tillgå från Josefssons.Strumpbyxor: Om benen inte kläs i knalliga färger, är det grått som gäller i höst.Skor: Ballerinorna sägs vara på väg ut, men sannerligen inte för min del! Dessa skor i lack med rosett och dekorativ söm har synts i många magasin i reklam för Lacoste. Ja tack!Väska: Väskan i skimrande quiltad lack finns hos Wedins.Armband: Den främsta accessoaren har synts på armarna ett tag och så är även fallet i höst. KyssJohanna har de populära armbanden från A.V Max. Jag fortsätter att drömma om emalj från Hermès, men det är onekligen en del prisskillnad…

signature

3 comments

  1. Tack för att du har med lite mode tips. Det tycker jag är jättekul att läsa. Tycker inte att shoppingen för min del är så himla bra i Alabama. Gillar att hänga med modet i Sverige. Där hittar jag så himla mycket snyggt men här har jag svårt att hitta nåt jag verkligen gillar.

  2. Jag tycker oxå om modecollagen! Snygg och bekväm outfit, gillar också ballerinas, fast det blir inga nya till hösten- jag bor inte så till 🙂 Vi ska på bio i helgen, planen är Shreak 3 och popcorn 🙂 , så en film mer i mammans smak får bli en annan vecka.

  3. Desiree: Roligt med lite feedback! Jag kommer att fortsätta med liknande saker. Kul att det uppskattas! Jag är mer än avis på shoppingmöjligheter i Amerika. Ni har ju allt där ;-)!Helena: Vad kul! Det sporrar att fortsätta och utveckla idéer! Tack! Bio med barn är roligt på ett helt anat sätt, än att gå själv. Två helt olika upplevelser kan man väl lugnt påstå. Hoppas att filmen är bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *