Nytt i kökslådan

gronsaksskarare.jpg

Note to self! Använd grejerna som Du köper!

I somras besökte vi Krusmyntagårdens nya butik när vi var på Gotland. En otroligt inspirerande ljus lokal fylld till brädden med kryddor och allsköns ting för köket. Köksprodukter ligger kanske inte högst på inköpslistan alltid, men här fick man en vision om ett skönt liv även i de regionerna. Jag köpte bland annat en Peel Appeal. Jag har sett den tidigare och tyckt att det verkar vara så smart att kunna göra tunna skivor av grönsaker. Måhända går det att lura i skeptiska barn en och annan slice? Henrik vägrar exempelvis att äta “skalet” på gurkan… Nu fick jag syn på redskapet vid en snabbsurfning in till Inreda. I kökslådan gör den då sannerligen ingen nytta, det är en sak som är säker. Nej, nu skall det peelas! Jag får återkomma med rapport sedan. Någon som testat?

2 comments

  1. Nix, inte den. Men däremot har jag köpt – hör och häpna – TV-shops Kitchen Wizard Plus. Den är faktiskt riktigt bra!Besökte också Krusmyntagården när vi var på Gotland. Tänk om man kunde få en ha sådan örtträdgård. Eller bara 5 % av en sådan.

  2. Caroline: TV-shop minsann! Jag stoltserar med två stora Basilika i köksfönstret som jag har lyckats hålla liv i sedan helgen. Det är det närmaste jag kommer en örtagård för tillfället ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.