Like mother, like daughter

En del tycker att matchande kläder för mamma och dotter är roligt. När barnen var små var vi visserligen den vandrande randiga familjen ibland, men det berodde snarare på ensidig shopping, än tanken om att vara likadana.

Zahara är på väg till lekparken med mamma Angelina och bror Pax. Mamma bär på en praktisk vit skinnväska från Valentino och lilla Zahara har fått en egen mindre variant av väskan. Redo för sanden och den medhavda bananen med andra ord!

(Bild: JJ)

5 comments

  1. Sassamamma: Det bästa är förstås när de mötas formen och funktionen :-)! Angelinas väskbudget klarar nog av flera småväskor. Jag kan tänka mig att hon får en hel del gratis också. Det lär ju vara några stycken som tycker att de där väskorna är bedårande efter dessa bilder ;-)!Jessika: Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är sött eller bara för mycket :-)! Jag har däremot inga problem att föreställa mig hur den där väskan skulle se ut efter en dag med Anna i lekparken – haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.