Substitut

ivantanpakoket.jpg

Det finns fortfarande inget nytt att rapportera kring vårt husprojekt. I början av processen började jag inreda de tänkta rummen i huvudet. Jag har alltid velat ha en bänkskiva i trä i köket. Mannen vill dock ha praktisk laminat. Nu har jag förlikat mig med Bernadottes klassiska Virrvarr. I väntan på köket har jag precis klickat hem Sassabrassas fina bordstabletter från Designonline. (Passa på och kika in. Det är fri frakt till och med 16 september) Så nu blir det i alla fall snyggunderlägg till stadsfamiljen!

(Pressbild från Sassabrassa)

3 comments

  1. De fick jag av min man på alla hjärtans dag. De är jättebra, böjer inte sig av värme. Och snygga. :-)//Caroline-nytt-jobb-hinner-knappt-blogga…

  2. Jättefina, de påminner om mina röda grytunderlägg från Formverket. Kul att du kommer med lite “fynd- och fri frakt tips” igen. Det är saker som tillfredställer min shoppingådra!

  3. Caroline: Det låter mycket lovande må jag säga! Jag lockades av estetiken förstås i deta fall, men laminat verkar oerhört praktiskt för bordstabletter också. Lycka till på nya jobbet!Lo: Jag har legat av mig lite när det gäller shopping ett tag – illa ;-)! Jag sparar till lite större investeringar och då är det bara att ligga lågt. Dessa underlägg har jag dock sneglat på ett bra tag och nu slog jag till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.