Inspiration: Höstrustning av mamma på förskola

Jag har även fått läsarönskningar om att göra en höstrustning av mammor som arbetar med barn. Inom dessa yrken är det naturligtvis andra hänsyn att ta när det gäller praktisk klädsel som lämpar sig för situationen. Jag har gjort några förslag som jag hoppas kan erbjuda inspiration. Håll till godo!

I detta sammanhang ger jag följande förslag på bas – en varm jacka, ett par bra gummistövlar, en mössa, ett redskapsbälte och en rolig accessoar. Allt finns förstås i alla prisklasser. Jackan kommer från Fjällräven, gummistövlarna är klassiska Hunter  i rött och mössan finns hos H&M. En gång såg jag en förkolelärare som hade ett trädgårdsbälte på sig där hon förvarade mycket plock. Smart! Detta söta bälte kommer från amerikanska Hable Construction. Det fina armbandet har pärlor som står för artiklar i barnkonventionen. Intäkten av försäljningen går till World Childhood Foundations projekt.

dagismamma-copy.jpg

1. Bekväm tunika från Lindex Generous och klassiska jeans från H&M BIB.2. Hängsleklänning i grått från La Redoute, lila polo från H&M och snyggaste träskorna från Emy & Cilla.3. Jeansklänning från Ellos gästdesigner Sofia Johansson och trendiga skipants från H&M.4. Folkloristisk kofta från Ellos och jeans med utställd benvidd från La Redoute.

3 comments

  1. Hej Weronica,Jag är verkligen en usel läsare! Aldrig kommenterar jag något trots att du ligger bland mina favoriter och att jag bara älskar dina inspirerande klädcollage. Det är alltid så roligt att se vad du kombinerar och jag blir alltid shoppingsugen… :)Jag skulle hemskt gärna vilja ha lite idéer för höstkläder… men eftersom jag bor i Kanada så kan jag inte handla från svenska webshopar. Har du koll på amerikanska sajter? Jag letar efter kläder som kan passa mig som är både nybliven mamma (= inga tajta material) och student (= mycket promenader fram och tillbaka till skolan samt ingen stor budget)…Och är det verkligen sant att skipantsen är på väg tillbaka?! De trodde jag aldrig att jag skulle se igen!Kram!

  2. Desiree: Jag skulle gärna ha den där jackan ja. Jag är iskall på vintern och skall man stå stilla lite ute så är det kört. Gärna hitåt tack :-)!Ida: Men så roligt att du skrev något nu då! Varmt välkommen! Dina ord glädjer mig mycket! Jag får ta med mig din önskning framöver. Nu har jag gjort några klädcollage, så det blir nog inga fler precis i detta nu. Det låter som om A-linjeformade klänningar, tunikor och jeans är något för dig ändå! Den formen är ju ganska snäll mot magar. Jo du, skipantsen är här igen :-)! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.