Lördagsfavoriter

lordagsonskan-copy.jpg

Slapp lördagskväll i soffan när höstvindarna viner utanför fönstret. Detta skulle jag gärna softa i och med!

Klänning: Dagens favorit är en klänning från H&M:s kollektion med organisk bomull. En fin basmodell perfekt för att krypa upp i soffan med. Någon som har något från kollektionen? Jag är frestad att nyttja mitt klickfinger.Sjal: På hösten sitter jag för det mesta med min pashminasjal över axlarna. Jag skulle vilja ha en i modell större att riktigt svepa in mig i- gärna en i orange.Tofflor: De här silkestofflorna med inbyggd massagefunktion i fotbädden är bara så vackra.Te: På kvällen dricker jag rött te, annars kan jag inte sova. Denna vackra burk med Rooibos kommer från Kusmi Tea.Film: Det klassiska danska eposet Matador släpps nu på DVD. En av mina favoritserier för televisionen.

Sist men inte minst – ett välfyllt fat med praliner såklart!

Ha en fortsatt trevlig helg!

(Nu till soffan med hemmamyskläder, väl ingångna tofflor, sjal, praliner, rött te och den gamla SATC-boxen…)

14 comments

  1. Vi verkar ha lite av samma smak… Sist This is England och nu Matador. Min mamma har just klickat hem hela serien på dvd, har tänkt att låna den snart… Älskar alla danska serier och filmer!! Har själv sett en bra norsk film på bio ikväll “Tatt av kvinnen”. Mysiga höstsaker i kollaget, blir som vanligt sugen på det mesta du visar upp… Ha en skön helg!

  2. Mimmi: Kram tillbaka mitt i höstrusket! Liknande höstgrejer är inte helt fel nu nej!Ingela: Åh, visst är Matador alldeles underbart! Lyckos dig som har hela boxen nära dig. Det var ett tag sedan den gick på TV nu. Jag ser gärna en repris snart. Hoppas att även du har haft en fin helg!Nilla: Jag har en chokladbrun sjal som är lite mindre än den största storleken och den använder jag massor. Lätt värme!Jessika: Jag faller – men inte för ofta ;-)!

  3. Oh! de där silkestofflorna är bara för underbara! Läste i Elle att kändisarna har dom när de flyger långflygningar eftersom tofflorna har massagefunktion i innersulan. Mina föräldrar är ute och reser ofta så det ligger ett par hemma i julklappslådan till mamma. De är så söta.

  4. Desiree: Jag har beställt klänningen och jag hoppas att den är lika fin i verkligheten. Jag är mycket inne på orange nu. En sjal i rött eller orange blir varmare också på något sätt. Jag får sätta upp den på julklappslistan!Karin: Jag har tittat på dem massor av gånger. De är så fantastiskt fina och verkar vara ultimata att gå runt i också. Lyckos din mamma som skall få ett par. En perfekt present verkligen!Att ha det gott: Ja, klänningen är jättefin. Jag har beställt den och hoppas att den är lika fin IRL!

  5. Hej toppen blogg du har, jag får så mycket bra ideer av dig *L*men du?? Lördagsfavoriter hur gör du det? vilket program använder du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.