Dagens favorit: Grrr…

lejonsmafolk-copy.jpg

Jag må vara tämligen trött på retrodesign, men ibland blir det rätt ändå. Henrik är för det mesta i sin dinohörna (hundraelva plasturdjur i korgar) när han är hemma, men han pysslar även med sina bondgårdsdjur och sina zoodjur. Det blir ibland crossover-mix med grisar, kameler och stegosaurus bredvid varandra. Väntan är lång härhemma på tröjorna med t-rexar och krokodiler från Me&I. Nu är detta retrolejon från Småfolk och Poppilopp på väg hitåt också. Dagens favorit – även för Henrik förhoppningsvis!

UPDATE: Ilsnabb leverans av lejontröja som dunsade ned på hallmattan redan i dag! Det gillar jag!

8 comments

  1. Jag var på en me&i-träff igår och köpte tröjan med t-rexar till min son. Ångrar att jag inte slog till på krokodiltröjan och ett par blå/gula mjukisar till, men det blir ett nytt tillfälle i oktober – som tur är 🙂 Tröjan med lejonet är också jättefin. Den blir säkert toppenbra till din son!

  2. Har just fått lejonet i brevlådan, köpte även bil- och grodtröjan! Så läckra! Men… 30 graders tvätt är väl sådär… Och ja, Meandi får vi visst alla vänta länge på…

  3. Sassamamma: Haha! Bra med bebisar som snällt sätter på sig det som mamma gillar! Tröjan är jättefin i verkligheten och kommer vara ännu finare i eftermiddag när liten son provar den.Annika: T-rextröjan var liksom klockren till Henrik. Det är premiär för Me & I i barnens klädlådor. Det skall bli spännande att testa!Nilla: Det verkar vara leveransförseningar tyvärr. Hoppas att de snart dyker upp!Ulrika: Lejonet dunsade ned här i dag och tröjan är verkligen jättefin. Jag ogillar dock skarpt fegmärkning med 30 grader, för visst måste det gå att tvätta grejerna i alla fall 40 grader (då det är tryck på)?! Nej, skärpning alla barnklädestillverkare!

  4. Jag kör Småfolks giraffer och kossa i 40 och det går jättebra! (instämmer med fegmärkningar…..barnkläder ska det banne mig vara krav på att ha helst 60 graders tvätt på….)//M

  5. Var inne på hemsidan och kikade på alla söta/coola kläder. Tyvärr är min 7 åring en 134 numera så lilleman har blivit för stoor *gråter*

  6. Minks: Instämmer helt och fullt! Barnkläder skall tåla att tvättas ordentligt!Jessika: Henrik är ju med i småttisligan än så länge, men Anna har 128 och det finns ett begränsat utbud där. Jag vet att Ajabajakids har Småfolk och andra märken i lite större storlekar. Kanske värt att kolla där

Leave a Reply

Your email address will not be published.