Tisdagstema: Olika

tisdagstemaolika-copy.jpg

Ett fat med mina favoritpraliner till Er kära läsare! Den senaste tiden har jag fått flertalet mejl och kommentarer om hur mycket Ni uppskattar det jag gör här på sidan. Alla ord värmer mycket! Det utgör en sporre i det fortsatta arbetet med En mammas dag tillsammans med Helena. För att inte tala om vilken egokick det är att höra att man gör bra saker – såklart! Tusen tack för ert engagemang och för att Ni fortsätter att läsa här. Låt er väl smaka!

Tisdagstema: Olika. Mina favoriter från den lokala delin där det tillverkas egna praliner. Blåbär, saffran, apelsinblom med honung – olika smaker som tillsammans ger välbefinnande som varar länge.

14 comments

  1. Mmmm, det där är precis vad jag skulle vilja ha efter en lååång arbetsdag! Men att komma hem till lagad middag är inte heller helt fel! Tänk vad olika man kan tolka olika… Min egen tolkning är ganska långt från denna. Din ser dock väääldigt god ut! 🙂

  2. De såg sååå goda ut! Älskar praliner! Jag uppskattar oxå din sida mycket! Den bästa, det tycker jag även om jag inte säger det 🙂

  3. Alla: Tack för era fina kommentarer! Pralinerna är riktiga delikatesser. Det är en kvinna som driver en deli som har börjat tillverka egna praliner. Jag behöver väl inte säga att jag är en – host – storkund där… Helena: Tack! Jag uppskattar även de som kommenterar flitigt – mycket ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.