Black Box

netaporterpaket-copy.jpg

Jag har fått ett svart paket från Net A Porter en gång tidigare. Den lyxiga nätshoppingupplevelsen lever jag på lite fortfarande. Nu är mitt andra paket på väg från England. Innehållet är något som jag har sparat till länge. Något som har stått högt på min lista över saker som jag en gång vill ha. Något som jag kommer att behålla resten av livet. Snart leverans i en dörr nära mig!

7 comments

  1. Kan det vara en Hermès-scarfs?Väntan på hemklickade varor och spänningen innan man öppnat, är väl den moderna versionen av shoppingrundan: när man kommer hem och lägger kassarna på soffan och ska plocka upp sina fynd.

  2. Caroline: Net A Porter säljer tyvärr inte Hermès, annars hade jag nog klickat tidgare. Och det var ju – host – det där med mina rundor också ja… Precis! Shoppingkasse skall inte underskattas, men dessa svarta paket slår det mesta!Anneli: Och jag missade leveransen av paketet och får vänta tills i morgon. Ack ja!Veronika: Rundorna ligger tyvärr nere pga neverending förkylning som går upp och ned. Ne, det är något annat i paketet!Anna: Vi får se, vi får se ;-)!Moderna: Haha! I morgon så anländer paketet hit i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published.