Tisdagstema: Gammal

tisdagstemagammal-copy.jpg

På makens släktgård finns det två trädgårdar. Huset omges av en trädgård. Om man går över en liten väg kommer man till den andra trädgården som huserar gamla fruktträd, trädgårdsland och en fontän. Barnen är mycket faschinerade av statyn med tillhörande krackelerad bassäng. Till båda trädgårdarna hör vackra grindar som bär spår av tidens tand.

När jag var yngre strävade jag efter det nya hela tiden, men ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag det som varit med ett tag. Handens nötning kan vara nog så tilltalande.

(Tisdagstema: Gammal)

12 comments

  1. Vilken vacker bild… Jag har också lättare för att uppskatta det som är gammalt idag än om man jämför till hur jag var som ung 🙂 … det kanske är ett sätt att börja acceptera sin egen vandring till gammal…

  2. Snygg grind, mossa järn och lite rost är kanonsnyggt! Vi har en liknande som sitter på en mycket gammal sommarstugegrind, alltså järnet på trägrinden! Fin bild i alla fall 🙂

  3. Alla: Tack för era kommentarer! Jo, det är nog så att när man blir äldre får man en större respekt för gamla ting. Man tappar lite av ungdomens ständiga längtan efter förnyelse. En mycket vacker grind är det!

  4. Lots of specialists argue that loans help people to live their own way, just because they can feel free to buy needed stuff. Furthermore, different banks offer car loan for different classes of people.

Leave a Reply

Your email address will not be published.