Utvalt: Tvålar från Claus Porto

finatvalar-copy.jpg

Jag är en förpackningsnörd av sällan skådat slag. Om det finns en omsorgsfull tanke bakom hur man utformar en förpackning, blir jag genast intresserad av det som finns inuti. Därför är det tämligen förutsägbart när jag faller som en fura för tvålarna från portugisiska Claus Porto. Tvålfabriken grundades 1887. Tvålarna är handgjorda med naturliga ingredienser och dofterna är noga utvalda. Skönheterna finns nu tillgängliga hos Bluebox. Min favoritprodukt i badrummet är tvålen från Savon de Marseille, men jag är ack så lockad att lägga några portugiser i varukorgen. Dagens stora frestelse!

Update: Jag säger som Sarah Jessica Parker – I had to have it! Nu är ett presentset på väg i riktning mot mig.

(Bilder: Bluebox)

4 comments

  1. Helena: Det värsta är ju att man måste ta bort pappret när man skall använda tvålarna. Jag får göra små tavlor av dem ;-)! Fantastiskt vackra är de och mina tvålar lär vara på väg hitåt redan.

  2. Här är en förpackningsnörd till! Jag har samlat på mig en massa bilder på olika sorters livsmedelsförpackningar, jag är fullkomligt manisk med det här… Helt klart starkt bidragande till att det är så roligt att handla här i UK 🙂

  3. Jessica: Kan tänka mig att det är en ren fröjd att handla ur den aspekten i UK. Jag skull nog förköpa mig fullständigt på snygga förpackningar! Tvålarna ligger på utlämningsstället nu och det skall bli mycket spännande att se dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.