Utvalt: H&M:s Organic Cotton

hmorganic-copy.jpg

I dag hämtade jag ut ett paket från H&M på det lokala utlämningsstället. Jag hade en period förra hösten där jag beställde en del ting till mig själv från den anrika postorderfirman, men jag skickade tillbaka nästan allt. Nu var det dags att fylla upp barnens lådor med lite nya brukskläder och då tog min nyfikenhet över igen. Blicken fastnade på plagg ur H&M:s Organic Cotton.

Det positiva med den rådande trenden med mer av ekologiskt tänkande är att de stora kedjorna nu hakar på med alternativ. Det gröna har blivit mer folkligt och det är bara att hoppas att den nya medvetenheten har kommit för att stanna. På webben verkar kollektionen hos H&M vara populär i alla fall. Denna gång behåller jag allt ur min beställning. Sköna och mjuka plagg som gjorda för höstmys hemma. Bra jobbat!

8 comments

 1. Jag hoppas verkligen att EKO är här för att stanna och att det inte bara stannar vid en modefluga. Kläderna ser mysiga ut – dock har jag lovat mig själv att det inte blir fler kläder i den vida modellen för mig – det är INTE roligt att få frågan om det är tillökning på gång.

 2. Eko är grejen helt klart. Men jag får tyvärr instämma med Lo här ovan, att dessa vida modeller orsakar bara misär. En barnmage som inte går att få bort oavsett mängd situps som ständigt fångar folks blickar och jag fångar var deras blickar går, är ICKE bra för självförtroendet!//M

 3. Fast jag gillar den svarta – hade nå´t likanande från Twilfit på mig idag – dock ej eko! MER eko som inte ser tokalternativt ut – det vill jag åt *ler*

 4. Lo: Ja, nu borde det vara något annat än en trend tycker jag! Hemma lufsar jag gärna runt i lite vidare modeller med leggings till. Om man bara har en smal siluett nedtill funkar det tycker jag. Och dottern gör ju sitt till att folk redan ser misstänksamt på minmage :-)!Minks: Nej, då skall du välja något helt annat! Det finns en tunn smal tröja som är lite längre i denna kollektion. Inte helt fel och go Eco!Jess: Precis. Låt det gröna stanna nu! Volym upptill och smalt nedtill funkar tycker jag – i alla fall för hemmalufs :-)!

 5. Det kanske är som med ekomat. Det tar några år innan det slår igenom ordentligt. Weronica, din blogg är verkligen jättefin!Hälsar/Malinmammapappabarn.wordpress.com

 6. TYCKER ATT DET KÄNNS BRA ATT SÄTTA PÅ SIG SJÄLV OCH SINA BARN GIFT FRIA KLÄDER… KÄNNS NÄSTAN SJÄLVKLART NÄR MAN TÄNKER LITE NÄRMARE,…MVH HELENA

 7. Malin: Tack! Vad glad jag blir! Jag tror också att det tar ett tag, men hoppas nu att det gröna tänkandet är på g på allvar i kedjorna.

  Charlotte: Hoppas att denna kollektion blir en succe så att de tar in massor mera. Det är ju på kedjorna som de flesta handlar och därför välkomnar jag alla gröna initiativ där.

  Helena: Visst är det så! Hoppas att vi får se mera i butikerna nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.