Sex veckor

Det är inte mer än sex veckor sedan vardagen startade efter sommaren. Det är märkligt vad snabbt det går att komma in i nya rutiner. Nu känns det som om Anna  alltid har gått på den stora skolan och att Henrik alltid har gått hela dagar på förskolan.  Man skall inte bruka våld, säger Anna direkt avprickat från skolans handlingsplan. Henrik har börjat ljuda och skriva bokstäver och har gjort sitt första lilla pärlplattehjärta på förskolan. Tiden går fort framåt och ibland hänger jag inte alls med. Oktober? Var tog september vägen?

(Bild: Sovrumsinteriör med dramatisk maxad mönstermix från Homes & Gardens. I dag har jag fått prata av mig om planlösningar med vän på lunch, så i natt drömmer jag förhoppningsvis om något annat än placering av väggar. Kanske om ett ombonat sovrum med ENDAST VUXNA på dörren?)

3 comments

  1. Time really flies…while having fun! :-)Va underbart att kunna sätta prägel på hela sitt egna hus – avundsvärt!Vi bor i ett gammalt hus men det bästa vi har är kakelugnen i föräldrarsovrummet…Mitt tips! Eldstad i sovrummet och romansfaktorn blir hög – eller tja högre för att vara småbarnsföräldrar..typ…Lycka till med alla vidare husturer!Ska bli spännande att följa…

  2. *L* … så olika 😉 Du flyttar till hus och jag ifrån … jag tittar på dina planlösningar och kan bara konstatera att storleken faktiskt har betydelse haha! Min matplats blir nog som ditt badrum 😉 Lycka till med ert husletande!

  3. Miss Lean: Haha – typ så ja :-)! Åh, så lyxigt med kakelugn i sovrummet! Romantiken kan sannerligen behöva eldas på ibland ;-)! Christina: Ja, vi är sannerligen i olika stadier av livet :-)! Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.