I öronen

Jag må ha koll på vissa saker i livet, men dit hör inte ny musik. Jag lyssnar sällan på radion – ack ljuva tystnad när barnens ljudmatta inte är närvarande – och den senaste skivan jag införskaffade kommer jag inte ens ihåg. I bilen har vi två skivor som barnen vill höra för att somna gott. Den ena är Savage Garden, den andra är Per Gessle. Min svägerska brukar förse mig med moderna musikfiler ibland och ibland kollar jag upp musik på Youtube. Annars är jag lost.

Av en slump surfade jag på denna ljuvliga sång. Aktuell singellista – check. Jodå, den är ganska ny i alla fall. Nu har jag stadens stolthet Winnerbäck på i bakgrunden när jag arbetar vid datorn. Höstvedmod i lagom dos.

(Bild: Kate Spade)

4 comments

  1. Jag är ett stort Winnerbäck-fan men denna låt har jag faktiskt inte hört! Skandal!Jag lyssnade en gång.. men nä. Tänkte att jag ger den en chans till – jodå, helt ok.. Och en till – japp, denna är bra. Ytterligare en – woho, kanon! Och fler och fler chansen – yes yes! I love it.Nu har dn säkert gått 10gånger i rad! 😀 Tack Weronica

  2. Linnéa: Det var evigheters evigheter som jag var på konsert. Ha det så trevligt!Anna: Så du menar att jag har lyckats upplysa dig om ny musik?! Haha – det gjorde min dag! Jag har den på i bakgrunden sedan typ två timmar!Anna: Ja, den är inget annat än fantastico. Replay, replay, REPLAY!

Leave a Reply

Your email address will not be published.