Möten

mixandmatchsmyckeskrin-copy.jpg

Dagens vackra ting är smyckesskrinet från Edblad & Co. Jag älskar oväntade materialmöten som blir till fina effekter. Här syns betong kombinerat med mjukt siden. Dagens favorit!

Mixa och matcha även när det gäller kläder och accessoarer.

Halsband: Klassiskt halsband från anrika Tiffany.Klänning: Satinklänningen från H&M har ett fantastiskt fint mönster.Strumpbyxor: Jag hoppas att dessa vinröda stickade strumpbyxor från Falke kommer att finnas hos Twilfit. Ett av höstens must have för min del.Stövel: Högblank svart ridstövel från Rizzo.Väska: Snart är det dags för min lilla pralin från Margaret Nicole att komma fram ur sin förvaring. Grovstickad grå ull, rosett av svart band och trähandtag. En riktig sötnos under det kallare halvåret.Parfym: Det blir såklart en väldigt hype när Marc Jacobs lanserar en ny parfym. Jag använder nästan aldrig parfym och har inte sniffat på Daisy, men flaskan gör naturligtvis att man blir intresserad.

Mix and Match!

10 comments

  1. Men snyggt! Och jag har helt missat att MJ släpper en ny parfym, vågar man skaffa den utan att först ha luktat? 🙂

  2. Snyggt collage, klänningen ska jag ta mig en titt på! Väskan är jättesöt, var faktiskt och provade en tröja på Gina tricot som var lik den. Kortärmad grå tjock stickning med svart siden band i, tyvärr så gillade inte spegeln den 🙂

  3. Caroline: Tack! Halsbandet är en riktig klassiker. Lite Tiffanys skulle jag icke tacka nej till ;-)!Sofia: Tack! Jag har inte sniffat som sagt, men flaskan är rent bedårande. Det är svårt det där med dofter. För mig är det i alla fall antingen nej eller ja, nästan aldrig nja. Jessika: Jag kan tänka mig att du är snygg i den! Jättefint är mönstret. Jag är frestad att klicka lite.Desiree: Ja, de är riktigt fina!Charlotte: Eller hur? Underbar mix mellan material!Helena: Klänningen ser riktigt fin ut på bild. Aj då – spegeln sa du ;-)!Helena: Den väskan är alltid rolig att använda och fungerar alltid. En pralin är det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.