Högbildning

Jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag har lagt ned på Press stopp genom åren. Låt mig säga så här – slantarna hade förmodligen räckt både till det ena och det andra. Glassiga månadsmagasin är en stor last… Om man inte nöjer sig med de föredömliga hemsidor som många av de utländska magasinen håller sig med, utan envisas med att sitta och bläddra i papper, finns det massor av pengar att tjäna på att prenumerera. I dag har jag tecknat mig för en prenumeration på en av mina favoriter inom modetidningsbranschen – Harpers Bazaar. Fina fotoreportage med celebriteter, kul ihopplock av det senaste och bra modereportage. Jag gillar den mycket. Här hamnade jag på en månadskostnad på ca 17 riksdaler. Jag brukar betala mycket mera för den. Man får vänta ett antal veckor innan prenumerationen börjar gälla, men sedan är det bara att bläddra på för en betydligt mindre penning. Och dessutom leverans till dörren!

En av mina favoriter inom it-girls-kändissvängen Chloë Sevigny ur senaste numret av Harpers Bazaar.

7 comments

  1. Jag älskar också månadsmagazin och förmodligen har jag lagt ner en liten förmögenhet på dessa också. Kul att du börjat prenumerera. Då vet man att man kommer ha något att se fram emot som dimper ner i brevlådan varje månad. Tänk att sådana här små saker ibland kan göra en så glad.

  2. Ja – tänk så mycket vi har lagt ner på glossy tidningar – men tänk också på allt vi fått! Då tänker jag inte bara på input, utblickar i världen, modetips, inredningsimpulser mm mm, utan också en känsla av att inte duga till som man är… Har jag inte rätt? Men det är kanske den sjuka blandningen av lust och prestationsångest som gjort att även jag fixat prenumerationer på den amerikanska upplagan av Vouge, den brittiska Elle och Vanity Fair. Sen sitter jag där och har njutångest i soffan. Lovely!

  3. När det kommer till böcker så kan jag sällas säga att jag läst den boken om någon frågar. När det kommer till glossiga magasin…ja, ni fattar galoppen va?

  4. Desiree: Host – ja – några kronor blir det nog 😉 Jag prenumererar på ett otal svenska tidningar, men de amerikanska har jag hittills köpt för dyra pengar. Det är alltid något speciellt när man ser ett nytt oöppnat magasin på hallmattan! Trevlig helg!Grannfrun: Haha! Du kan ha en poäng där. Jag tycker nog iofs att det var betydligt värre förr när man som tonåring konsumerade Frida, Starlet och Veckorevyn. Då var man så inne i ett identitetsskapande och mer påverkbar på ett annat sätt. Nu läser jag nog med mer distans – inbillar jag mig i alla fall. Karin: Haha! Jag fattar 😉

  5. Var har du tecknat din prenumeration någonstans? Så billiga tidningar vill jag också köpa… Ditt pris måste ju vara typ en femtedel av vad de tar på Press Stop?

  6. Cecilia: Jag tecknade min prenumeration direkt på Harper Bazaars hemsida. Se bara till så att du hamnar på prenumeration för de som inte bor i USA. 55 dollar för två år och det är riktigt billigt det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.