Kallt

annaholtbladkappa-copy.jpg

Det har blivit kallt. Den långa brittsommaren har nästan fått mig att glömma att vi snart är i mitten av oktober. Nu är det dags för alla kläder igen. Jag har precis klickat hem ullstrumpor och halskragar till barnen från Minimundus. Själv skulle jag behöva en ny vinterkappa. Jag gillar klassiska skärningar med enkla detaljer som varar i många år. Därför faller Anna Holtblads kappa mig i smaken. Kanske, kanske något liknande när barnens vinterrustning är klar. Mycket grejer blir det.

I dag ösregnade det när jag hämtade barnen. Anna älskar att vara ute och leka i regn och är alltid det smutsigaste barnet som kan siktas på skolgården. Det gick att hälla vatten ur stövlarna och kläderna var dyngsura och sandiga. Hon hade lagt sig ned och rullat i en egenhändigt byggd vattenkanal. Jag fick torka bort lera från hennes ansikte. Massor av ny tvätt blev det, men en gladare liten flicka var svårt att hitta på den där gården.

Bild: Anna Holtblad

7 comments

  1. Ha ha jag känner igen det där med att ha det skitigaste barnet på skolgården 🙂 Ju skitigare desto gladare verkar det som. Vår skola har även en brasa tänd nu på hösten så barnen luktar väldigt mycket rök då man hämtar dem och det sätter sig verkligen i kläderna, föredrar nästan leran framför röken…Snygg kappa förövrigt. Jag köpte mig en på rosa/lila (är snyggare än det låter) på Lindex för några år sedn och den håller i år också tror jag.

  2. Du får sluta att visa så vackra saker 😉 jag blir ruinerad. Köpte faktiskt stövlarna från Rockport du tipsade om (jag tror att det var här jag såg dem)Hur som helst:Kappan är super duper snygg. Anna H är en av mina favoriter men tyvärr lite dyr kanske. Jag gillar också hennes stilrena klassiska design som håller i många år.

  3. Att ha det gott: Jo, då är det bara att sätta igång tvättmaskinen! Visst är kappan fin!Helena T: Me too :-)Jeanette: Haha! Skönt att vi är flera med lerigaste barnet på gården! Brasa låter mycket trevligt, men jag kan tänka mig att lukten inte är detsamma som sagt. En kappa i färg är så snyggt! Karin: Anna H är tyvärr aningen dyr ja. Denna kappa kostar mucho pengar. Å andra sidan kan man ha hennes saker i evigheter. Mina “koftkavajer” är fortfarande lika fina efter fem år och jag använder dem massor. Dessutom kan man ha tur på rean när det gäller dessa klassiker. rockportstövlarna – lyckos dig :-)Anneli: Jag skulle gärna bära denna kappa, ja, Ha en fin helg du också!Nina: Visst är den så snygg! Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.