Brrr

trevligfredagisbjornar-copy.jpg

Förra fredagen var det ljuv brittsommar. I dag är det iskalla nordanvindar. Efter dagens hemsläpning av mjölk (hur många paket är det egentligen möjligt att dricka upp på en vecka?) är det tydligt att det vankas bistrare tider. Nu är det snart dags för sopplunch med trevligt sällskap. Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin fredag!

Klaus Haapaniemi har designat isbjörnsmönstret Jääkarhu för Marimekko.

6 comments

  1. Fina muggar. Hoppas ni får en riktig skön och mysig helg. Till en helt annan liten kuriosa fråga. Jag har fått erbjudande från ett företag som vill ha lite reklam på min blogg. Jag har sett att du har det och jag undrar om jag får fråga vad de betalar dig per månad för detta? Företaget som kontaktade mig ville att jag skulle återkomma med ett kostandsförslag nämligen och jag har ingen aning om vad som är rimligt. Du behöver inte svara om du inte vill.

  2. Joa: Tack! Detsamma till dig!Charlotte: Nej, här växlar det sannerligen! Ha en fin helg!Desiree: Hoppas att även du får en fin helg! Reklamen på En mammas dag kommer från Tailsweep som tillhandahåller reklamplats på bloggar till företag. Man får en fast summa för sidladdningar. Detta är inga priser som vi själva har satt upp, därför är det svårt att råda i frågan för din del. Känn efter vad du tycker själv och ge ett förslag till dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.