Utvalt: Färger för julen

snoros-copy.jpg

Förra julen gick trendmässigt mycket i svart och vitt med metallicskimmer. I år är det mustigare färger igen. Åhléns lanserar i veckan textilien Snöros. Där kombineras klassiskt rött och vitt med trendigt  lila och cerist. Jag tycker att färgkombinationerna är riktigt tilltalande, men när det gäller jul är jag tämligen traditionell, möjligen med enstaka trendiga inslag. Hur är det med er? Tradition eller trend?

Pressbild från Åhléns

9 comments

  1. Snyggt snyggt tyg som jag känner är ett måste, plötsligt. Det blir fint som duk med en härlig bordsfilt under. Känns lite skönt att drömma sig bort till julen. Vi är nog hemma i år. Det har hänt en gång förut när lillan skulle födas den 23:e men väntade till den 27:e. Det var en skön jul – även om det var segt med städningen innan såklart.Här är det magsjuka. Jag låg i gillestugan och varit sjuk igår och såg äntligen första säsongen av Greys Anathomy. Idag har jag fått hämta lillebror och lillasyster från dagis då lillan kräktes lagom efter maten. Vi får väl se hur länge det håller i. Kram

  2. En kombination, jag kan bli in till döden trött på allt illrött och illgrönt, förra året sydde jag julgardiner av ett tyg som gick lite mer i vinrött, en fin kontrast mot våra grå väggar i köket. Och ändå juligt.

  3. Annaco: Haha! Nej, jag är nog mer för rött just då faktiskt!Sara: Åh, stackars, stackars er! Magsjuka är det absolut värsta i sjukdomsträsket. Mina varmaste sympatier. Duk säger du? Ingen dum idé alls faktiskt. Vi firar julafton hemma och sedan rör vi på oss lite de andra dagarna. Lugnast för alla inblandade och riktigt trevligt. Krya på er! KramAtt ha det gott: Just på julen blir jag också tämligen traditionell, med lite trend.Jess: Instämmer, tradition med aningen edge!Nina: Vinrött – snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.