Måndag

fargmuggar-copy.jpg

Nu skulle maken och jag vara på väg till ett möte hos husfabrikanten. Han ger sig snart iväg själv, med en lång lista på saker att fråga om. Dessa höstförkylningar tycks stört omöjliga att bli av med denna gång. Det går bara runt, runt i en cirkel utan slut. I dag är båda barnen hemma. Anna har feber och Henrik är sympatisjuk. Jag hoppas att få svar på många husfrågor, för att riktigt kunna börja skissa på planlösningar sedan. Maken har ju tagit garaget  under sina vingar.

Fina muggar med det klassiska färgkodsystemet Pantone. Välj mugg efter morgonhumör för lite färgterapi. De finns bland annat hos danska Design Delicatessen.

5 comments

  1. Ånej, stackars er, och darn förkylningar :(Vi är just nu rätt okej hemma hos oss och IDAG jäklar i mig så drar jag igång med lite träning igen. Styrka idag och powerwalk imorgon!! heja-rop mottages tacksamt *g*Krya på er!! Ett muffinsbak kanske kan lätta upp stämningen med sjuklingarna?!//M

  2. Nejmen vännen! Så himla typiskt! Hoppas du ändå får svar på dina frågor, inte alltid lätt när någon annan ska ställa frågorna. Kram A

  3. Minks: Heja dig! Heja dig! Heeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjja! Jag sporras väldigt av din latmask, men här har det inte blivit något sedan början av september. Illa – mycket illa! Förkylningarna har inte riktigt kommit ur kroppen innan det är dags för nya. Med hopp om bättre tider. Och heja dig!Linda och Joa: Tack!Anette: Typiskt sannerligen! Jag fick dock svar på de stora frågorna att planlösningarna gick att ändra på som jag ville, så det känns bra. Sedan återstår massor av detaljer – som du redan vet allt om 🙂 Kram W

Leave a Reply

Your email address will not be published.