Jingle Bells

philosophyjul-copy.jpg

Philosophy tillhör mina favoriter både när det gäller förpackning och innehåll. Nu finns deras julsortiment att tillgå från brittiska HQ Hair. Jag faller naturligtvis som en fura för de nostalgiska fotografierna som sitter på de rosa och röda förpackningarna. Här skall klickas – frågan är bara vad. Bjällerklangen börjar onekligen att närma sig nu!

4 comments

  1. Fina saker! Jag kollade lite på er planlösning och jag älskar verkligen den inglasade utbyggnaden på nedre plan. Det jag tänkte på var dels att allrummet ser svårmöblerat ut med tanke på soffa, fåtöljer och på övervåningen var det ingång bad/ sovrum/ klädkammare som såg lite märklig ut. Jag skulle nog vilja ha antingen vinkel på vägg eller dörrar direkt från rummet ovanför trapp och sedan ha en längre klädkammare med ingång från sovrum eller badrum eller både och. Ni har säkert redan tänkt på det här, men det kan ju vara nåt som kan komma till nytta! 😀 Vi har öppen planlösning på nedre plan och nu när vi bygger övervåning planerar vi mer “stängda” rum, så man kan vara mer privat där. Förråd är aldrig fel heller… Lycka till nu, ser fram emot nya rapporter! :)Kram och trevlig helg

  2. JAHA!? Ååååå … jag skrev ju att jag inte längtar till julen men det första jag skrev var mycket mer välformulerat än så 😉 Det är knas för mig att kommentera både hos dig och hos Helena 🙁

  3. Mimmi: Som synes ovan gillade jag ditt förslag om större klädkammare på övre våningen. Tack för det tipset! Fler rapporter lär komma 😉 Hoppas att du har haft en riktigt trevlig helg. KramChristina: Det låter inte bra att du har trubbel med att kommentera. Vi får kolla upp om det är något som vi kan göra åt det. Julen känns längt bort på ett sätt, men det är väl bara att inser att den börjar smyga sig närmare nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.