Utvalt: Färg på tapeten

fargpatapeten.jpg

Den här boken blev jag genast mycket nyfiken på. En av kvinnorna bakom Mingla Design – Ann Charlotte Ridderstolpe – har skrivit boken Färg på tapeten tillsammans med Ann Sjöstedt.

När det gäller väggar känner jag alltid en dragning till det mönsterrika och det färgglada, men det blir oftast mer neutrala färgsättningar. Den klassiska kompromissen är den omåttligt populära fondväggen. En svensk lagomväg? I det kommande huset tänker jag mig neutrala väggar på nedre plan med mönster och färg i textilierna. På övre plan föreställer jag mig istället en djärvare färgsättning på väggarna i sovrummen. Hur är ert förhållande till väggar? Färg på tapeten kanske är en knuff i rätt riktning för en fegis?!

Pressbild från Damm Förlag. Jag hittade boken genom Minna som är kusin med Ann Charlotte Ridderstolpe. Det frodas således kreativ talang i den familjen!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *