Bu

Ja, det är bara att konstatera ännu en gång att det är tur att man inte är kändis i Staterna. Det verkar vara ett tufft jobb. I Halloween-tider avlöser evenemangen varandra och celebriteterna tävlar i vem som ser mest smaklös ut. Jag må vara trist, men maskerader är bland det allra värsta jag vet. Det bara kryper i mig när jag tittar på Beverly Hills-donnan Tory Spelling med liten utspökad son och Teri Hatcher som har gått loss på tre necessärer – samtidigt. HU!

6 comments

  1. Äntligen en “hatamaskerdadkompis” 🙂 Jag får rysningar vid blotta tanken. Skulle aldrig komma på tanken att klä ut mig!! Nuförtiden är det väl ingen som tycker det är konstigt, men när man var yngre var det nästan ett stigma att inte gilla maskerader.

  2. Här är en till “trist” typ, maskerad är verkligen inte min grej, har varit på en i mitt vuxna liv, annars har jag hållt mig undan:) Hallowen har jag inte heller tagit till mig, firar hellre Fars dag lite extra nästa helg! Tur att alla är olika!

  3. Anneli: Var hälsad 🙂 Jag var inte förtjust i maskerader som liten heller och har all respekt för att man tycker olika här. Nu är man stor nog att avstå. En av de bättre sakerna med att bli vuxen ;-)Helena: Nej, vi har alla olika stränga på våra lyror. Maskerad är verkligen inte jag heller. Jag riktigt ryser! Fars dag är trevligt. Hellre det än Halloween – jag håller med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.