Utvalt: Änglaspel från Pluto Design

anglaspel-copy.jpg

Svenska Pluto har skakat liv i de klassiska änglaspelen de senaste åren. Under barndomen var det pinglande spelet en given ingrediens till advent, liksom kyrkan med lampa i. Änglarna blev bra sotiga när man tände de små julgransljusen, men det var omedelbar julstämning. I år vill jag sätta det lilla änglaspelet med mistlar på vårt bord. Magin med snurren kanske finns kvar? Dagens favorit!

Änglaspelet finns bland annat hos Inne Online. Det är en utmärkt liten present att ge i juletider till exempelvis julklappslotterier och glöggsammankomster.

11 comments

  1. Ja, det är änglaspelet är ju alldeles underbart! Det får gärna stå på ett bord hemma hos mig också!

  2. Tack för tipset om fint änglaspel och en butik jag inte sett innan – och som dessutom har fraktfritt hela oktober och november!! Sådant gillar vi 😉

  3. Ååh, änglaspel har fortfarande tillräckligt med magi för att fånga mig. Hemma hos mina föräldrar finns ett litet änglaspel som sätts upp till jul och det lilla pinglet ger en härlig stämning kring jul. De här moderna änglaspelet var också jättefint, blir riktigt sugen på att ha ett eget änglaspel.

  4. ja det där har jag varit och beställt på formodesign tog en med mistel till mig och en med änglar till min syster yster. det går väll inte att få tag på dom gamla mer ,inte vad jag har sett jallafall . men dom här är ju bara för härliga.

  5. Sofia: Happy Shopping ;-)Ingrid: Ja, det är något alldeles speciellt med Änglaspel. Magi och kanske terapi att titta på snurrandet :-)Ann-kristin: De är så fina! Min favorit är misteln och jag skulle gärna ha ett eget litet spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.