Himlen

morkretfaller-copy.jpg

Det är samma sak varje år förstås, men på något sätt blir det precis lika påtagligt varje gång. Mörkret faller. Anna var förundrad i går. Har inte himlen någon klocka som den kan ställa om?

Vacker bild från gotländska Furillen. Jag möter mörkret med tända ljus och en längtan efter adventsljusstakarna i fönstren. Dessutom hoppas jag på att barnens inre klockor snart skall vara anpassade efter den nya tiden. Det är sannerligen mörkt när de går upp.

4 comments

  1. Furillen, Furille… Där bara MÅSTE jag få bo ngngång när jag är på Gotland. Vackert är bara förnamnet …/Bwww.lyckligagatans.blogg.se

  2. Hösten är härlig ända tills novembermörkret kommer… Man har liksom hunnit glömma hur mörkt det kan bli. Nåväl, mycket tända ljus och mys så går det bra!

  3. Jessika: Haha! Ja, den var riktigt bra!Birgitta: Jag känner samma sak. Jag skall bara dit någongång. Gotland är sommarparadiset, men vi har aldrig varit på Furillen. Jag skall sannerligen bege mig dit en dag!Anna: Ja, så mörkt det blev helt plöstligt! Och hösttröttheten slog till med full kraft känner jag. Nej, nu är det snart dags för elljusstakarna så att det blir lite ljusare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.