Vackra ting: Julhängen av Anne Black

julhangenanneblack-copy.jpg

Danska keramikern Anne Black  gör föremål under parollen poetiskt porslin. Jag tycker mycket om hennes speciella uttryck. Hos Maries Butik – en av alla bra danska nätshoppar – finns julhängen av Black. Det skira porslinet är fantastiskt vackert och jag skulle gärna hänga upp dessa hängen till jul. En extra twist är den lilla fjärilen som samsas med en mer traditionell gris. Dagens favorit!

Hängena blir nog endast ögonfägnad på bild. Tyvärr ligger frakten för leverans till Sverige på hisnande 150 danska kronor…

6 comments

  1. Då ska jag tipsa dig. Man gör trolldeg- tar ut mönster och figurer med pepparkaksformer, målar dem sen i valfria färger 🙂

  2. Joa: Trolldeg är ack så charmigt, men inte riktigt samma sak ändå 🙂 Jag tar gärna både ock!Helena: Ja, visst är de vackra!Ellinor: Inspiration är alltid bra och jag kan tänka mig att barnen kan göra riktigt söta saker av lera.

  3. Joa: Vi får väl se! Jag tror att jag nöjer med med att titta på bild eller hoppas på julmirakel 🙂 Lera blir säkert jättefint det också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.