Ögongodis

I går skrev jag om fantastiska Vinterns och julens glädje. Paul Lowe är en av de som medverkar i boken. Han mejlade mig om sin nya blogg Sweet Paul. Här finns således ännu ett tillfälle att njuta fina bilder och styling på hög nivå. Mina ögon fastnade på ett jobb som Paul Lowe gjort tillsammans med en vän för det norska Interiörmagasinet. Tidningen håller alltid hög klass på sina reportage och deras julnummer är ett måste. Jag kommer definitivt att köpa ett exemplar för att titta närmare på ovanstående bilder. Godis en alldeles vanlig tisdag!

Bilder från Paul Lowes blogg.

9 comments

  1. Speja och Charlotte: Jag är mycket förtjust i de böcker som jag har och här finns tillfälle till mer ögonfägnad. Varsågoda!Paul: You are worth it! Looking forward to see more things on your blog!Danni, Designtjejen och Miss Lean: Så vackert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.