Lyx

En av de stora fördelarna med att arbeta hemma är att man kan äta lunch framför televisionen. För mig är det hellyxigt och aningen vardagsdekadent att snabbfixa spagetti med parmaskinka, parmesan, basilika och körsbärstomater (dagens måndagstomma kyl bjöd dock bara på rökt skinka och hushållsost) ut på en bricka till TV dinner. I dag har jag tittat på detta. Moon River-romantik och en förlossning på slutet. Jag åt till och med några praliner till efterrätt. Alldeles vanlig ovanlig lyx.

6 comments

  1. Då vet jag vad för lyx som väntar mig om en dryg månad. Praliner säger jag inte nej till! :PFast jag antar att jag lär bli sittandes framför datorn och studierna med min lunchtallrik… :)Kram

  2. Jag är en stor fan av Sex and The City och musiken Moon River kommer från min absoluta favvo-film “Breakfast at Tiffany´s som måste varit en inspirationskälla för manusförfattarna till SATC.(Breakfast at Tiffany´s på dvd-rea hos CDON.se för endast 99:-).

  3. Och känner precis tvärtom! 🙂 Cosas har flyttat hemifrån och jag har en riktig arbetsplats att gå till. Att slippa se jobbet när man är hemma och smutstvätt och disk på jobbet är en höjdare tycker jag. Men allt har nog sin tid, jag tyckte också det var mysigt att jobba hemifrån i början. Jag har ätit alltför många luncher stående i köket så jag tycker det är lyx att gå ut och äta på lunchrestaurang och bestäla “Dagens” 🙂

  4. Saga: Haha! Jag fastnar liksom alltför ofta framför datorn min vakna tid. Jag behlöver bli mycket bättre på att skilja mellan viss fri tid och arbetstid, men det flyter ihop. Därför är mina små TV dinners en välbehövlig liten paus under dagen. Då sitter jag och tittar på något annat en halvtimme i alla fall, än att kasta i mig maten för att gå tillbaka 🙂 KramBritta: Åh, Breakfast måste jag se igen. Ännu något för julhelgen känner jag. SATC är omöjlig att tröttna på och boxen har gått många varv här hemma. Det skall bli mycket roligt att se filmen!Anneli: Det gör ju egentligen jag också, men man får anpassa sig till rådande läge och göra det bästa av situationen 😉 Jag skulle egentligen sitta på ett kontor på makens jobb, men det projektet tycks ha blivit vilande för tillfället. Jag förstår helt och fullt att du njuter av att komma hemifrån!

  5. Jag äter lunch hemma ganska ofta eftersom kontoret ligger i samma kvarter. Kan inte låta bli att titta på Debbie Travis Facelift på 9:an. Inredning och ombyggnation som ibland är riktigt bra, men tyvärr ofta ganska “amerikansk” i stilen. Ibland får man dock en del tips och inspiration. Har försökt sluta titta, men hellre det än Glamour 🙂

  6. Sandra: Jag är ju helt lost när det gäller dagtv numera. Jag får nog ta mig en ordentlig titt i tablåerna. Annat var det när jag var student. Ricky Lake, Jenny Jones och Lilla huset på prärien. Kvalitetstelevision 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.