Min önskelista: Saltskrubb från Badeanstalten

badeanstaltensscrubb-copy.jpg

Skrubba, skrubba behöver jag göra! Bort med evighetslånga höstförkylningar som bara går runt, runt i all oändlighet. Bort med grådassig trötthet. Bort med novemberregn och leriga overaller. Bort med sura mamman och hustrun som bara vill kura under en filt. Basta!

Kära tomten! Jag önskar mig en uppfriskande saltskrubb med doft av citrusfrukter. Den klassiska syltburksförpackningen och de naturliga ingredienserna ger en alldeles len och trevlig mamma. Jag lovar. Tack på förhand!

Pressbild från Badeanstalten.

2 comments

  1. Åh, så trevligt det lät! Och vilka fina burkar! Själv har jag köpt “Honey I washed the kids”-tvål från Lush idag, doftar ljuvligt av honung, citron och bergamott. Hoppas den kan göra mig lite piggare. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.