Svart tunga

smatomtarna-copy.jpg

Man skall aldrig luras, för då får man svart tunga. Jag ljuger mig blå för tillfället, men ändamålen helgar medlen i detta fall. Jag tycker att det är ganska sött så länge barnen har kvar sin tro på tomten. I vårt fall finns det även småtomtar inblandade. De små nissarna kommer på natten med paket till adventskalendrarna. Men man får akta sig för att gå upp för tidigt, för då kan man skrämma bort tomtarna. (Avdelning mamma-pappa-zzzz-humbug – snälla barn gå inte upp klockan 04.30 för att öppna paket). Det är sannerligen spännande tider detta (och mycket paketinslagning på kvällarna…)

Julgransfot från Design House Stockholm som skall fram till barnens adventsgran i morgon. Köksplaneringen gick mycket bra i dag. Mer om det senare i helgen!

2 comments

  1. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published.