Julklapp

Eftersom tomten inte kommer till mammor enligt Anna och Henrik, är mamma själv bäste dräng när det kommer till julklappar. Och tänk! En av mina julklappar ligger redan och väntar på att bli avhämtad på paketutlämningsstället. Här behövs inga renar eller en magisk man som klättrar nedför skorstenen och äter gröt. Här behövs bara ben som tar sig till affären – och då får man faktiskt tjuvstarta också. I kväll tittar jag på några avsnitt av Kalla Fötter. En av världens bästa serier för televisionen finns på CDON.com för endast 399 riksdaler. Ett fynd i juletider och en perfekt julklapp till mig. Tack tomten, eller hur var det nu…

Dunsockarna från Engmo Dun finns hos PID.

9 comments

  1. Anna: Ja, det är just det som är lite synd. Jag har inte sett Kalla Fötter sedan det gick på TV första gången, så det blir ett kärt återseende. Jag tittar just nu på de sista avsnitten av SATC för typ hundraelfte gången 🙂 Ha en trevlig helg!

  2. Bra tips! Till mig själv då ;)Jag ska även prova att köpa spindelmannentandborste, tack för tipset!Ha en fin helg och lycka till med alla beslut!kram

  3. Å vad jag älskar Kalla Fötter (serien alltså). Är helt klart en av mina favoritserier genom tiderna!Kall om fötterna är annars något jag inte alls gillar att vara. Så jag hoppas verkligen att tomten (alias mamma) har lagt ett paket med dunsockor under granen till jul.

  4. Kanontips! Gled förbi på Media Markt och såg att de har laddat med boxar av allehanda serier som man har missat under nattningar och andra kvällsfix.Golvvärme.Ett minne blott med det här gamla grangolvet.Åh, vad jag saknar det från lägenheten…Hur gör ni i nya huset?

  5. Helena: Spindelmannen fick Henrik att ta på sig vantar nu i vinter – ett storverk i en vantvägrares liv 😉 Hoppas att Ni har en fin helg!Sophie: Japp, här gäller det att klicka själv för garanterad leverans. Jag litar inte ritkigt på tomten i detta fall ;-)Linnéa: Jag sover med dunsockor denna del av året. Alltid kalla fötter – och nu även på televisionen ;-)Mariakoden: Eller hur? En favorit!Miss Lean: Vi kommer att ha golvvärme på nedre botten i huset. Inga element där och ingen är gladare än jag för det :-)Jessika: Ja, den håller ännu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.