Beslut

ljusslinganordhjem.jpg

Ena stunden känner jag att jag har läget under någorlunda kontroll. Andra stunden känns det hela som ett övermäktigt projekt. Allt måste falla på plats och allt måste bli rätt. Det är en lite smått absurd känsla att att köpa ett helt hus.

Nu återstår det att arbeta sig genom den niosidiga slutgiltiga beställningen där allt med huset skall specificeras på måndag. Kakel, klinker, tapeter och elinstallationer tillkommer i ett senare skede av byggprocessen. Det är mycket nu som det brukar heta.

Ljusslinga från Nordhjem. Denna skapelse med kulört silkespapper är förmodligen tillräckligt glammig för att kvalificera sig i Annas kommande rum. Hennes tapet skall vara rosa med röda hjärtan på, men jag undrar om det finns att tillgå. Jag är än så länge lyckligt ovetandes om det i alla fall…

signature

5 comments

  1. Sjalv har jag haft sisadar 10 ar pa mig att fundera pa hur vi skulle bygga om huset, men inte forrens jag bodde i det (ca.5 ar) kom jag pa hur jag egentligen ville ha det, vi KANSKE borjar i januari med jobben. Hur som hellst, det jag ville fa fram ar att, jag vet inte vad som ar bast, att ha laaaaaaang tid pa sig eller att behova bestamma allt pa stubben. Det blir nog jattebra ska du se, du verkar ha klara ideèr. Halsningar Asa

  2. Jag tror att ert hus kommer att bli toppenbra! Fin ljusslinga, jag vet två små flickor som skulle älska den… Vi gjorde precis om i deras rum och trotsade deras önskan om rosa väggar med att måla vitt. Sedan fick det bli rosa bling-bling accesoarer istället.

  3. Åsa: Haha! Jag vet med mig själv att jag har en tendens att skjuta upp beslut om jag inte har en piska efter mig, så det här är nog ändå något positivit även om det känns bra övermäktigt mellan varven. Om jag hade väntat några månader är risken ändå stor att jag hade suttit där med fem olika garderobsdörrar och valt 🙂 Det blir bra – det måste det bli! Trevlig helg!

    Lo: Det är ju just det. Anna älskar bling-bling och jag tänker mig en ganska neutral omgivning till hennes småplock. Risken är annars överväldigande att det hela slutar i ett rum så fullt med intryck att det blir svårt att komma till ro där. Vi får se var det hela slutar. Hon har ju inte stenkoll på tapetsortimentet ännu 😉 Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *