Min önskelista – uppdaterad

filippakmuggar-copy.jpg

Förra söndagen skrev jag en önskelista, men det verkar som om lyckan inte står oss bi på punkten om vinterkräksjukan. Henrik är utslagen och nu är det väl bara att invänta de andra familjemedlemmarnas fall som käglor. Eller är det kanske något tillfälligt som endast drabbat en av oss? Det är alltid en överlevnadsstrategi i tanken tills motsatsen är bevisad. I morgon har vi ett inbokat möte för slutbeställning av huset. Det finns aldrig några bra tillfällen att bli magsjuk, men det här var väl ett av de sämre hittills faktiskt. Snälla tomten! Låt oss förbli friska!

Maken fick ett presentkort från Presentverket. Tidigare har det mest varit mat som erbjudits vid jul, men i år kunde man bland annat välja de fina muggarna Pinstripe av Filippa K för Rörstrand. Snart i vårt skåp. Tack för det!

11 comments

  1. Ønsker din make og de andre utslåtte familiemedlemmene dine god bedring. Har en utslått make her også, forkylningen har tatt hardt i år. Jeg har ikke vært så forkyld (med feber) på månge år som jeg var nyss. Utrolig :(Lekre mugger, mine yndlingsmugger er från Ellos, vite med blå stjärna på… elsker muggar uten hank :)God søndag

  2. Koselig: Sonen ligger i soffan och tittar på film. Än så länge har ingen av oss andra trillat dit, men vi får väl se vad som händer under dagen… Tack för hälsningar och ha en fin söndag!

  3. Det var ju trist att Henrik skulle få magsjuka! Min son var magsjuk för ca 1 vecka sedan och min tanke var densamma; Ånej, nu trillar vi alla dit! Men otroligt nog blev varken jag eller maken sjuka, så det finns hopp! Helt klart var det inte vinterkräksjukan sonen hade, för då är det ju verkligen kört för alla i familjen – vis av erfarenhet! Vi har haft den alla år sedan sonen började på dagis. Så vi får väl se – vintern är lång…Lycka till imorgon! Det kommer säkert att gå jättebra! Och vilket fint hus ni får sen…

  4. Nejmen vännen, nu får det väl ändå räcka!? Vi håller alla tummar och tår och skickar massor av “håll er friska-vibbar” åt ert håll. Muggarna är jättesnygga, finns på min önskelista också. Kram A

  5. Annika: Henrik är betydligt piggare nu och ingen annan är drabbad ännu. Jag mår tjuvtjockt som det brukar heta, men det gör man ju alltsom oftast när man hanterar små barnmagar i olag. Jag hoppas på ett tidigt julmirakel. Tack!Anette: Ja, det känns så tyyyyyyyyyyyyyyyyyyypiskt! Det hela hade gärna fått vänta några dagar. Vi får se hur det går i morgon. Henrik är väl inte riktigt redo för förskolan ännu, även om han är betydligt piggare. Hoppas att vi kommer i väg för att få lite julro sedan 🙂 Tack! Kram WMinks: Ingen annan – peppar, peppar – än sonen har åkt dit ännu, så ännu lever vi på hoppet här. Kopparna är bärgade med företagets presentkort – nu är det bara min önskan om en frisk familj som jag väntar på skall infrias. Santa – please??!!! Tack!

  6. Tindrande ögonen är att föredra framför blänkande febriga detsamma, heelt klar!! vi får hoppas att tomten hör den önskan också!!//M

  7. Snygga koppar, de skulle jag gärna vilja ha. Hoppas ni klarar er så ni kan beställa hus imorgon 🙂 . Kräksjuka är verkligen det värsta, här har vi oxå sjukstuga men feber o krupphosta istället, som har avlöst annat innan det…. Blä!

  8. Hej!Vilken underbar blogg,uptäckte den häromdagen och kollar in numera varje dag.Har bläddrat igenom lite och tycker att du har väldigt fin stil.Jag undrar om du kan skriva lite var du handlar åt dina barn,både inredning och kläder.Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.