Grå mamma

skrubb-copy.jpg

Innan jag svidar om i den där Oscar de la Renta-blåsan, är det dags att utföra viss personlig service. Jag brukar inte bekymra mig så mycket, men ibland ser man sig själv i en spegel och verkligen ser hur man ser ut. Det har varit lite mycket av att hålla näsan över ytan ett tag och då ligger det andra på is. Jag är även något av en periodare när det kommer till det personliga underhållet. Ibland är det roligt att hålla på och plocka bryn och fixa med läppstift, men tämligen ofta får det bero. Nu har det hela dock utvecklats till något av ett akut läge. I går sträckte jag på ryggen och insåg att jag gått med böjd ryggrad ett bra tag. Så en viss uppstramning är planen – efter den tusende röjningen av barnens rum.

Trogna läsare känner till min svaghet för fina förpackningar. Även om jag lätt faller för det lite utstyrda, så är ovanstående skrubb från Badeanstalten ett bevis på att less is more även här. En klassisk syltburk innehåller salt och citron som förhoppningsvis tar bort lite av den grå mamman. Ha en fin söndag!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

7 comments

  1. Hittade hit av en slump i morse och fastnade. Vilken inspirerande blogg! Är själv mamma och på gång med husbygge och känner igen mig i mycket av det du skriver. Du återfinns numera bland mina favoriter på min blogg!/Anna

  2. Anna: Varmt välkommen hit! Vad roligt att Du gillar vad du ser – det gör mig mycket glad! Då skall jag kika in till dig när tillfälle ges mitt i städningen :-)Nilla: Tack! Ha det fint du också så här vid slutet av året. Jag skall skrubba i kväll och se om jag blir lika solgul i humöret 😉

  3. Ja det är underbart att skrubba med just salt och citron, vann ju ett set i er adventskalender med saltskrubb bland annat och det var helt suveränt för min hy. Hoppas att ni får en härlig nyårshelg!

  4. Nettan: Vad roligt att du tyckte om din vinst! Jag är själv mycket nyfiken på Lisen Organics. Badeanstaltens skrubb var en riktig höjdare också. Jag tillönskar även dig och din familj en fin helg!Stämningsfullt: Och doftar alldeles underbart 🙂 Gott Nytt År!Jessika: Haha! Jag hoppas att vara mer upprätt ja 😉 Gott Nytt År!

Leave a Reply

Your email address will not be published.