Försoning

Äntligen är det fredagen den elfte januari. Äntligen skall jag titta på McAvoy och Knightley i Försoning. Det kommer att bli jag och stadens äldre medborgare på föreställningen i eftermiddag. Eller är eftermiddagsbio mer glam a´la Sex and the city? För mig spelar det ingen roll. Bioduken kommer att visa en film som jag har sett fram emot så länge. Bättre eftermiddag än så är svårt att få till just nu.

En liten väska, ett par lätta skor, en sjal att svepa runt axlarna och den obligatoriska biochokladen. All set!

Vårkänslor med lyxig scarf från Missoni, handväska från Mulberry, ballerinas från Zanotti och choklad från Fortnum & Mason.

5 comments

  1. Det låter som en underbar eftermiddag, skönt att komma iväg och ladda batterierna och bli lite inspirerad. Här ska det bli lite popcorn till Let´s Dance och sen blir det nog tidigt i säng. Vi ska åka skridskor imorgon eftermiddag vid 15-tiden om ni inte har något bättre för er. Kram

  2. Åh, jag ska gå och se filmen i nästa vecka. Jag längtar så! Hoppas att den motsvarar dina (och mina) förväntningar. 🙂

  3. Det låter som en riktig lyxeftermiddag! Hoppas filmen levde upp till dina förväntningar. Såg själv en film i måndags som jag kan rekommendera skarpt, den hette ” tillsammans är man mindre ensam” eller något liknande, den var fransk och en riktig feel-good film.Trevlig helg! kram 🙂

  4. Stämningsfullt: Jo tack ;-)Anette: Filmen var fantastisk! Aha, skridskor. Det låter kul – vi kanske dyker upp. Vi skall på julgransplundring på torget på förmiddagen. KramCecilia: Jag hoppas att den motsvarar även dina förväntningar. Jag tyckte att den var smått fantastico!Helena: Ja, det var riktigt härligt! Ah – den filmen har jag tänkt att se, men jag har inte kommit till skott. Kanske dags nu då efter din rekommendation. Ha en fin helg du också! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.